Kapcsolat

Hétfőtől péntekig 8:00 és 17:00 között szívesen személyesen is állunk rendelkezésére. Ezen a linken keresztül találja meg a régió kapcsolattartóit.

Wolfurti központ

Az Ön kapcsolattartója

Bevásárlókosár {{ (warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer ? (' [' + warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer + '] ') : '' )}} | {{warenkorbCtrl.warenkorb.items.length}} Árucikkek   Bevásárlókosár váltás

Megjegyzés

Kép Árucikkek db Egységár Teljes ár Teljes ár kedvezményekkel
{{warenkorbItem.produktgruppe.produktname}}

{{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben:[{attrPrefix: 'L_', searchPattern: '/...', replacePrefix: '/', replaceSuffix: ''}] }} {{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben}}

{{attributwertEingabe.attributBezeichnung}}

{{hannexItem.Benennung}}

{{hannexItem.Bezeichnung}}

A rendelés folytatásához kérjük jelentkezzen be, hogy láthassa az árait.

Szoftver & CAD

Webes és offline áruházunk segíti Önt a megfelelő alkatrészek kiválasztásában és projektjei felépítésében.

Szoftver & CAD

A Meusburger shop előnyei

Shopunk rengeteg előnyt kínál a sokféle nyelv és a legegyszerűbb megrendelési lehetőségek mellett a konfigurátorok és az asszisztensek széles skáláját kínáljuk, amelyek óriási időmegtakarítást nyújtanak a tervezési szakaszban is.

Fedezze fel további előnyeit

Varázslók és konfigurátorok

Számos digitális asszisztensünkkel és konfigurátorunkkal segítjük Önt Webáruházunkban és Offline katalógusunkban egyaránt.

Konfigurálható 3D adatok a fröccsöntő- és kivágószerszám-készítéshez

Takarítson meg időt a tervezés során és konfigurálja a kiválasztott alkatrészeket közvetlenül offline vagy webáruházunkban. A módosított 3D-adatokat azonnal exportálhatja és betöltheti a projektjeibe. További információkat és az egyes termékeket itt találja.

Szerszámkészítés Kivágó szerszámház gyártás

Könyvtárak / Eszközök a CAD-rendszerekhez

Normáliáink elérhetők a Könyvtárakban és az Eszközöknél különböző CAD rendszerekhez. Használja ezeket az eredeti modelleket és tervezzen közvetlenül a saját CAD rendszerében. Ezzel szeretnénk segíteni Önnek az egyszerű és komplex alkatrészek szerelésénél.

Meusburger NX-Tool

Ügyfelünkkel, a Schmidt WFT-vel közösen kifejlesztettünk egy CAD-tool-t, melyet ingyen mindenki rendelkezésére bocsájtunk. A már évek óta jól bevált tool a Siemens NX CAD-rendszerhez igazodik és a tervezők számára egy egyszerű és időtakarékos tervezési eljárást tesz lehetővé.

További információk

Software letöltése

Szoftver offline áruház

Vásárlóinknak felkínáljuk a lehetőséget, hogy az offline áruházban is megvehessék a nélkülözhetetlen eszközöket. Helyben telepítheti saját eszközére az alkalmazást és internetkapcsolat nélkül is használhatja azt. Így Ön nem függ a helyi internetkapcsolat sebességétől. A frissítéseket rendszeresen rendelkezésre bocsátjuk.

Offline-Shop teljes verzió 6.0.0.1 Offline-Shop frissítés 6.2.7.2

Segédbeállítások

Itt részletes információkat találhat a telepítéshez és egyéb hasznos funkciókhoz.

Útmutató alkatrészlista beviteléhez Útmutató a CADClick VISI közvetlen beillesztéséhez

Egyedi megmunkálások letöltése

CAD-színkód szabvány
CAD adatátvitel - lehetséges fájlformátumok

Ön már regisztrált ügyfelünk?

Amennyiben már regisztrált a Meusburger ügyfélportálon, itt jelentkezhet be:

Elfelejtette jelszavát?

Az új jelszavát megküldtük és hamarosan meg kell érkeznie a megadott e-mail címre. Sikeres napot kívánunk Önnek!

Kérjük adja meg E-mail címét.
Új belépési jelszót küldünk Önnek.

Webáruház kiválasztása

Válassza ki országát

Telephelyek

Try our new version of 'My account'

Get familiar with our new ‘My account’ section and benefit from numerous advantages.

Now the new ‘My account’ also gives you a direct insight into the next level of the Meusburger portal. Check out all the information and benefits of the portal here.

Keep selection
Beta