Kapcsolat

Hétfőtől péntekig 8:00 és 17:00 között szívesen személyesen is állunk rendelkezésére. Ezen a linken keresztül találja meg a régió kapcsolattartóit.

Wolfurti központ

Az Ön kapcsolattartója

Bevásárlókosár {{ (warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer ? (' [' + warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer + '] ') : '' )}} | {{warenkorbCtrl.warenkorb.items.length}} Árucikkek   Bevásárlókosár váltás

Megjegyzés

Kép Árucikkek db Egységár Teljes ár Teljes ár kedvezményekkel
{{warenkorbItem.produktgruppe.produktname}}

{{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben:[{attrPrefix: 'L_', searchPattern: '/...', replacePrefix: '/', replaceSuffix: ''}] }} {{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben}}

{{attributwertEingabe.attributBezeichnung}}

{{hannexItem.Benennung}}

{{hannexItem.Bezeichnung}}

A rendelés folytatásához kérjük jelentkezzen be, hogy láthassa az árait.

általános visszaküldési irányelvei

a Meusburger Georg GmbH & Co KG („Meusburger")

1. Alapvetően nincs törvényes vagy szerződéses jog a kifogástalan állapotú áruk visszaküldésére. Azonban az ügyfelek elégedettsége a Meusburger legfőbb prioritása. Ezért csak korlátozottan élünk azzal a jogunkkal, hogy megtagadjuk a tökéletes állapotban lévő áruk visszavételét, és az ilyen visszaküldéseket a méltányosság alapján elfogadjuk, a jelen Visszaküldési szabályzatnak megfelelően.

2. Az áruk visszaküldésének lehetősége azokra a termékekre korlátozódik, amelyeket a vásárló közvetlenül a Meusburgertől vásárolt, és a visszaküldés csak a Meusburger portálon keresztül vagy előzetes egyeztetés alapján, a Meusburger által kiállított visszaküldési bizonylat csatolásával lehetséges. Az áru visszaküldése minden esetben csak az áru átvételét követő 6 hónapon belül lehetséges.

3. A visszaküldött áruk szállítási és kezelési költségeit, amelyek a megrendelő hibája vagy az ügyfél egyéb hibája miatt merültek fel, az ügyfél viseli. Kérésre a visszaküldés lebonyolítását, megfeleő egyezetés után, a Meusburger is elvégezheti.

4. A nem standard árucikkek vagy megrendelésre készült (standard) árucikkek nem tartoznak a visszaküldési irányelv hatálya alá. A visszavétel tehát csak a standard raktárkészleten lévő árucikkek esetében lehetséges.

5. A Meusburgerhez előzetes egyeztetés nélkül vagy tértivevény nélkül érkező árucikkek a feladó költségére és kockázatára kerülnek elküldésre. Az ellenőrzési (kezelési díj), a raktározási és az engedély nélküli visszaküldési költségei a feladót terhelik.

6. A vételár visszatérítésére az áru átvétele és átvizsgálása után kerül sor, amennyiben az áru kifogástalan állapotban van.

A kifogástalan állapot alatt az alábbiak értendők:

• Az árucikk teljesen sértetlen
    • Nem találhatóak rajta egyedi matricák vagy jelölések
    • A csomagolási előírásokat be kell tartani. Ezeket e-mailben elküldjük, illetve a Meusburger portálon is elérhetők.
  7. Tekintettel arra, hogy a jelen visszaküldési szabályzat jogilag nem kötelező jellegű, a Meusburger fenntartja a jogot, hogy a jelen visszaküldési szabályzatot bármikor kiigazítsa vagy módosítsa.

8. Minden más vonatkozásban a Meusburger Georg GmbH & Co KG ("Meusburger") általános eladási és szállítási feltételeinek aktuális szállítási és fizetési feltételei érvényesek.

Ön már regisztrált ügyfelünk?

Amennyiben már regisztrált a Meusburger ügyfélportálon, itt jelentkezhet be:

Elfelejtette jelszavát?

Az új jelszavát megküldtük és hamarosan meg kell érkeznie a megadott e-mail címre. Sikeres napot kívánunk Önnek!

Kérjük adja meg E-mail címét.
Új belépési jelszót küldünk Önnek.

Webáruház kiválasztása

Válassza ki országát

Telephelyek

Try our new version of 'My account'

Get familiar with our new ‘My account’ section and benefit from numerous advantages.

Now the new ‘My account’ also gives you a direct insight into the next level of the Meusburger portal. Check out all the information and benefits of the portal here.

Keep selection
Beta